Ad

Φτιάξτε κοιλιακούς από ατσάλι !

Τσέκαρε την προπόνηση-διαβατήριο που θα σου ανοίξει την πόρτα στην τέλεια κοιλιακή χώρα. Έτσι θα φτιάξεις κοιλιακούς... φέτες, ρίξτε μια ματιά!
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ: Να ανέβεις επίπεδο, να ενεργοποιήσεις καινούργιους μυς, να γίνεις πιο αθλητικός και να μειώσεις το λίπος της κοιλιάς
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Μπάρα με βάρη, μπάρα έλξεων, στεπ, kettlebell, διάδρομος
ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ: Δύναμη, έκρηξη, απώλεια λίπους
Εκτέλεσε τις ασκήσεις 1Α, 1Β και 1Γ σε κυκλική μορφή, κάνοντας τη μια μετά την άλλη με ξεκούραση 2 λεπτών ανάμεσά τους. Κάνε 4 κύκλους συνολικά. Κάνε τις 2 τελευταίες ασκήσεις όπως περιγράφονται.
Συνολικός Χρόνος Προπόνησης: 29 ΛΕΠΤΑ
1Α. Αρνητικά Καθίσματα με Μπάρα
Στάσου όρθιος και βάλε μια μπάρα στο άνω μέρος της πλάτης. Τα πόδια να έχουν άνοιγμα ίσο με αυτό των ώμων. Διατηρώντας την πλάτη ίσια, χαμήλωσε πολύ αργά το σώμα, λυγίζοντας τα γόνατα όσο πιο πολύ μπορείς. Κάνε παύση και με μια εκρηκτική κίνηση επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση. Κάνε συνολικά 8 επαναλήψεις.
1Β. Ελξεις με Ψηλά τα Γόνατα
Κρεμάσου ελεύθερα από μια μπάρα έλξεων με τα χέρια να έχουν άνοιγμα ίσο με αυτό των ώμων. Πιάσε την μπάρα με 1η λαβή. Τράβα το σώμα προς τα πάνω μέχρι το στήθος να έρθει κοντά στην μπάρα. Συγχρόνως, σήκωσε τα γόνατα μέχρι να έρθουν κοντά στο στήθος. Μείνε για λίγο σε αυτήν τη θέση και μετά κατέβασε αργά το σώμα. Κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς.
1Γ Κάμψεις Spiderman με Πόδια σε Πάγκο
Πάρε θέση για κάμψεις, αλλά τοποθέτησε τα πόδια σε έναν πάγκο γυμναστικής. Χαμήλωσε πολύ αργά το σώμα σου και συγχρόνως φέρε το δεξί πόδι πολύ κοντά στον δεξιό αγκώνα. Κάνε παύση κι επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση. Κάνε το ίδιο και στην άλλη πλευρά. Κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς.
2 Αιωρήσεις Κettlebell 
Στάσου όρθιος και πιάσε ένα kettlebell με τα χέρια ανάμεσα στα πόδια. Χαμήλωσε το σώμα, λυγίζοντας τα πόδια, και συγχρόνως φέρε το kettlebell ανάμεσα στα πόδια. Με μια εκρηκτική κίνηση τέντωσε χέρια και πόδια, για να έρθει το kettlebell στο ύψος του στήθους. Κάνε 4 σετ των 10 επαναλήψεων με 40 δευτερόλεπτα ξεκούραση ανάμεσά τους.
3 Διαλειμματικό Τρέξιμο
Ανέβα σε ένα διάδρομο και τρέξε γρήγορα για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, κάνε αργό περπάτημα για 40 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι 1 επανάληψη. Κάνε 6 επαναλήψεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια