Ad

Ο Χρήστος Ουστάς μας εξηγεί πως ξεκίνησε η αγάπη του για την γυμναστική.

Γυμναστήριο Πύργος Ηλείας. To FITSOM O.C. έχει δικό του site!

H αγάπη του για την γυμναστική δεν άργησε να εμφανιστεί αφού η πρώτη του ενασχόληση με τον αθλητισμό ξεκίνησε απο την ηλικία των 6 με το καράτε.« Είχα εντυπωσιαστεί απο τον Bruce lee αφού ως παιδί μαγευόμουν από την ισχύ του , την αυτοάμυνα και την αυτοσυγκράτησή του, όπως μας λέει ο ίδιος » .

Personal Trainer
 Στην συνέχεια στην ηλικία των 9 τον κέρδισε ο στίβος και συγκεκριμένα τα 110μ με εμπόδια. « Ένας Έλληνας αθλητής που θαύμαζα τόσο για τις επιδόσεις του όσο και για την αποδοσή του στις  προπονήσεις του ήταν ο Περικλής Ιακωβάκης,αφού είχα την τιμή να τον παρακολουθώ στις προπονήσεις μας στα λεχαινά μαζί με την προπονήτριά μας την Μαίρη » .
  Ωστόσο, ο Χρήστος πέρασε και απο άλλα αθλήματα από την καλαθοσφαίριση(μπάσκετ) , και απο την επιτραπέζια αντισφαίριση(πινκ πονκ). « Αυτό,όμως,που πραγματικά με κέρδισε να σας πω την αλήθεια ήταν η γυμναστική με βάρη και συγκεκριμένα η λειτουργική γυμναστική στο σπίτι » .
Στην ηλικία των 14 όπως μας λέει ο ίδιος « Ο Πατέρας μου αποτέλεσε πρότυπο για την μετέπειτα αθλητική μου πορεία( ο οποίος είναι και εκείνος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής), είναι εκείνος που με μύησε και με ενέπνευσε »  όπως μας λέει χαρακτηριστικά ο Χρήστος, όταν του έφτιαξε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για το σπίτι.  
Παράλληλα με τον αθλητισμό ,έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Γυμναστική Ακαδημία Κομοτηνής,καθώς ήταν ολοφάνερο ότι ήθελε να ασχοληθεί με τον τομέα της άθλησης. « Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να έκανε κάτι διαφορετικό, οπότε το πανεπιστήμιο Τ.Ε.Φ.Α.Α ήταν κάτι που με δικαίωσε »  .
   Από το 2012 δραστηριοποιείται στον χώρο του fitness και έχει κατακτήσει διάφορα διπλώματα μέσα απο την παρακολούθησή του σε πολλά σεμινάρα,διεθνή συνέδρια ημερίδες και φεστιβάλ. ΄Εχει εργαστεί ως Γυμναστής σε γυμναστήρια,ξενοδοχεία και κέντρα υδροθεραπείας τόσο σε Ελλάδα όσο και Κύπρο. Ο ίδιος τώρα είναι ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου FITSOM O.C. και μεγάλη του αγάπη είναι το fitness και η αποκατάσταση τραυματισμών.
Ακολουθήστε μας στα media Εγγραφείτε στο κανάλι ώστε να ενημερώνεστε για ασκήσεις δραστηριότητες και άλλα πολλά
Instagram ► http://bit.ly/2P0YLkx Facebook ► http://bit.ly/2whKh9g

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια