Ad

4 Τροφές που σε εμποδίζουν να αποκτήσεις το 6-pack

https://gym-power-fitness.blogspot.gr/
1. Τα επεξεργασμένα δημητριακά
 
Είναι ένα συστατικό που βρίσκεται σε τροφές όπως το άσπρο ρύζι, άσπρο ψωμί, και την τακτική λευκά ζυμαρικά. Το ανεπεξέργαστο υλικό (σιτάρι ολικής αλέσεως, καστανό ρύζι και κινόα) είναι πάντα υγιείς. ερευνητές το Pennsylvania State University διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν δημητριακά ολικής αλέσεως, εκτός από τη διατήρηση μια υγιεινή διατροφή με φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά και πρωτεΐνες έχασαν περισσότερο βάρος από την κοιλιακή περιοχή, η ομάδα των ανθρώπων που κράτησε το ίδιο υγιεινή διατροφή, αλλά έφαγε όλα τα επεξεργασμένα δημητριακά.

2. Προϊόντα πατάταςΜια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine ακολούθησε τις αλλαγές βάρους πάνω από 120.000 άνδρες και γυναίκες για έως και 20 χρόνια. Οι συμμετέχοντες ελέγχθηκαν κάθε τέσσερα χρόνια και, κατά μέσο όρο, κέρδισαν 3,35 λίρες κάθε χρόνο, έτσι σχεδόν 17 κιλά από τη στιγμή που η μελέτη τελείωσε. Τα τρόφιμα που σχετίζονται με τη μεγαλύτερη αύξηση του σωματικού βάρους; Μπορείτε να-πατατάκια και πατάτες μαντέψει.

3. Κόκκινο και επεξεργασμένο κρέαςΗ ίδια μελέτη 20-ετών διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν περισσότερο κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας αποκτήσει βάρος, πολύ-περίπου ένα επιπλέον κιλό κάθε τέσσερα χρόνια. Σε μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition, οι ερευνητές εργάστηκαν με περισσότερους από 370.000 ανθρώπους και διαπίστωσε ότι οι λαοί που έτρωγαν το ισοδύναμο ενός μικρού μπριζόλα την ημέρα που αποκτήθηκε περίπου πέντε κιλά μέσα σε πέντε χρόνια.
 
4. Διατροφή σόδαΕίναι εύκολο να ξεγελαστούν από την ετικέτα μηδέν θερμίδες, αλλά οι σόδες γίνεται με υποκατάστατα ζάχαρης θεωρείται από πολλούς για να παίξει ένα ρόλο στην αύξηση του σωματικού βάρους. Μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται αυτό το μήνα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έπιναν σόδα διαίτης κέρδισε σχεδόν τρεις φορές την ποσότητα του κοιλιακού λίπους πάνω από εννέα χρόνια ως εκείνους που δεν έπιναν τα πράγματα δεν-cal.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια