Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Push-Ups(Κάμψεις)"Easy-Hard way" "TOP 10"

Easy Way                                         

Κανονικά

Τοποθετήστε τα χέρια σας στο ύψος των ώμων,κρατήστε το σώμα σε ευθεία γραμμή και έπειτα αρχίστε να κατεβαίνετε προς τα κάτω λυγίζοντας τους αγκώνες.Τέλος επανέλθετε στην αρχική σας θέση.

Άνοιγμα χεριών

Τα Push-ups με ανοιχτά χέρια δεν διαφέρουν πολύ από τα κανονικά...η μόνη διαφορά είναι ότι εδώ τα χέρια τα τοποθετούμε πέρα από το πλάτος των ώμων. Δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο στήθος όσο αφορά το άνοιγμα.

  Επικλινή

Ανυψώστε τα πόδια σας από το έδαφος...βάλτε τα σε μια υπερυψωμένη επιφάνεια.Τοποθετήστε τα χέρια σας στο έδαφος και κατεβείτε προς τα κάτω(η μέση πάντα τεντωμένη). Έτσι δίνεται έμφαση στο επάνω μέρος ,ενώ παράλληλα ασκείτε πίεση στους ώμους.

  Βυθίσεις


Τοποθετήστε δύο καρέκλες ίδιου ύψους πέρα από το πλάτος των ώμων.Στις δύο αυτές καρέκλες βάλτε τα χέρια σας.Χρησιμοποιήστε μια τρίτη για τα πόδια σας.


Διαμάντι Push-ups

Τοποθετήστε τα χέρια σας μαζί, έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα διαμάντι. Μπορείτε να βάλετε είτε τα χέρια σας κάτω από το στήθος σας ή το κεφάλι σας για να χτίσετε διαφορετικούς μυς. Μόλις τα χέρια σας είναι στη θέση τους, να εκτελείτε push-up.Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε ένα ωραίο σχήμα στο στή8θος ,"όσο ωραίο είναι και ένα διαμάντι"!!

posted by:http://gym-power-fitness.blogspot.gr/

Hard Way


Push-up του σκάφους

Αυτό είναι το απόλυτο push-up. Μόνο το πιο αθλητικό κορμί και ισχυρό θα είναι σε θέση να εκτελέσει αυτό το τέρας. Με απλά λόγια, αυτό είναι ένα push-up, χωρίς τα πόδια να αγγίζουν το έδαφος. Για να εκτελέσετε αυτoύ του είδους push-ups, μετακινήστε τα χέρια σας πίσω προς τα ισχία σας. Αντί για τα χέρια σας να κοιτάνε προς τα εμπρός, να είναι στραμμένα πίσω προς τα πόδια σας. Αυτό το καθιστά ευκολότερο για τους καρπούς σας. Χαμηλώστε τον εαυτό σας προς τα κάτω και στη συνέχεια σπρώξτε τα πάνω.

Push-up αράχνης

Ας υποθέσουμε ότι είμαστε σε θέση για το 'κανονικό' push-up . Όπως θα κατεβαίνεται προς στο πάτωμα, φέρτε το δεξί πόδι σας στα πλάγια του πλευρού σας,ίσα που να ακουμπάει τον αγκώνα σας . Όπως θα σηκώνεται το σώμα σας το πόδι να επανέρχεται στην αρχική του θέση. Επαναλάβετε με το αριστερό πόδι σας.

Push-up με δάχτυλα

Αν θέλετε να εργαστείτε στη δύναμη του αντιβράχιου σας για το "γκολφ" ή ένα οποιοδήποτε άθλημα,αυτά είναι τα κατάλληλα push-ups.Αντί να αναπαύεται τα χέρια σας, στηρίζεται το βάρος σας στις άκρες των δακτύλων.Με λίγα λόγια εκτελείστε τα κανονικά push-up αλλά στηριζόμενοι στις άκρες των δαχτύλων σας.

Push-up με μπουνιές

Είναι τα 'κανονικά' push-up με την διαφορά ότι εδώ στηρίζεστε στις μπουνιές σας.Αυτό σκληρύνει τις αρθρώσεις σας και ενισχύει τους καρπούς και τους πήχεις σας.Είναι αρκετά χρήσιμα γι' αυτούς που εξασκούν μια πολεμική τέχνη!!!


posted by:http://gym-power-fitness.blogspot.gr/

Συμβουλές για την υγεία,διατροφή,απώλεια βάρους και την οικοδόμηση των μυών

0 σχόλια: