Ad

Οι 10 Κορυφαίες Ασκήσεις για κάμψεις

Πώς θα χτίσεις στήθος - Ασκήσεις για κάμψεις

Easy Way                                         

Κανονικά - Ασκήσεις για κάμψεις

Τοποθετήστε τα χέρια σας στο ύψος των ώμων,κρατήστε το σώμα σε ευθεία γραμμή και έπειτα αρχίστε να κατεβαίνετε προς τα κάτω λυγίζοντας τους αγκώνες.Τέλος επανέλθετε στην αρχική σας θέση.

Άνοιγμα χεριών - Ασκήσεις για κάμψεις

Τα Push-ups με ανοιχτά χέρια δεν διαφέρουν πολύ από τα κανονικά...η μόνη διαφορά είναι ότι εδώ τα χέρια τα τοποθετούμε πέρα από το πλάτος των ώμων. Δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο στήθος όσο αφορά το άνοιγμα.

  Επικλινή - Ασκήσεις για κάμψεις

Ανυψώστε τα πόδια σας από το έδαφος...βάλτε τα σε μια υπερυψωμένη επιφάνεια.Τοποθετήστε τα χέρια σας στο έδαφος και κατεβείτε προς τα κάτω(η μέση πάντα τεντωμένη). Έτσι δίνεται έμφαση στο επάνω μέρος ,ενώ παράλληλα ασκείτε πίεση στους ώμους.

  Βυθίσεις - Ασκήσεις για κάμψεις


Τοποθετήστε δύο καρέκλες ίδιου ύψους πέρα από το πλάτος των ώμων.Στις δύο αυτές καρέκλες βάλτε τα χέρια σας.Χρησιμοποιήστε μια τρίτη για τα πόδια σας.


Διαμάντι Push-ups - Ασκήσεις για κάμψεις

Τοποθετήστε τα χέρια σας μαζί, έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα διαμάντι. Μπορείτε να βάλετε είτε τα χέρια σας κάτω από το στήθος σας ή το κεφάλι σας για να χτίσετε διαφορετικούς μυς. Μόλις τα χέρια σας είναι στη θέση τους, να εκτελείτε push-up.Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε ένα ωραίο σχήμα στο στή8θος ,"όσο ωραίο είναι και ένα διαμάντι"!!

posted by:http://gym-power-fitness.blogspot.gr/

Hard Way 


Push-up του σκάφους - Ασκήσεις για κάμψεις

Αυτό είναι το απόλυτο push-up. Μόνο το πιο αθλητικό κορμί και ισχυρό θα είναι σε θέση να εκτελέσει αυτό το τέρας. Με απλά λόγια, αυτό είναι ένα push-up, χωρίς τα πόδια να αγγίζουν το έδαφος. Για να εκτελέσετε αυτoύ του είδους push-ups, μετακινήστε τα χέρια σας πίσω προς τα ισχία σας. Αντί για τα χέρια σας να κοιτάνε προς τα εμπρός, να είναι στραμμένα πίσω προς τα πόδια σας. Αυτό το καθιστά ευκολότερο για τους καρπούς σας. Χαμηλώστε τον εαυτό σας προς τα κάτω και στη συνέχεια σπρώξτε τα πάνω.

Push-up αράχνης - Ασκήσεις για κάμψεις

Ας υποθέσουμε ότι είμαστε σε θέση για το 'κανονικό' push-up . Όπως θα κατεβαίνεται προς στο πάτωμα, φέρτε το δεξί πόδι σας στα πλάγια του πλευρού σας,ίσα που να ακουμπάει τον αγκώνα σας . Όπως θα σηκώνεται το σώμα σας το πόδι να επανέρχεται στην αρχική του θέση. Επαναλάβετε με το αριστερό πόδι σας.

Push-up με δάχτυλα - Ασκήσεις για κάμψεις

Αν θέλετε να εργαστείτε στη δύναμη του αντιβράχιου σας για το "γκολφ" ή ένα οποιοδήποτε άθλημα,αυτά είναι τα κατάλληλα push-ups.Αντί να αναπαύεται τα χέρια σας, στηρίζεται το βάρος σας στις άκρες των δακτύλων.Με λίγα λόγια εκτελείστε τα κανονικά push-up αλλά στηριζόμενοι στις άκρες των δαχτύλων σας.

Push-up με μπουνιές - Ασκήσεις για κάμψεις

Είναι τα 'κανονικά' push-up με την διαφορά ότι εδώ στηρίζεστε στις μπουνιές σας.Αυτό σκληρύνει τις αρθρώσεις σας και ενισχύει τους καρπούς και τους πήχεις σας.Είναι αρκετά χρήσιμα γι' αυτούς που εξασκούν μια πολεμική τέχνη!!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια