Ad

5 χυμοί που σας βοηθούν να χάσετε κιλά

Αν έχετε πάρει απόφαση ότι πρέπει αν ξεφορτωθείτε τα περιττά κιλά σας τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως τώρα μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Μάλιστα υπάρχουν κάποιοι χυμοί που επιταχύνουν την καύση του λίπους και σας βοηθούν να χάσετε βάρος πολύ πιο γρήγορα.


1. Detox Χυμοί. Οι χυμοί αυτοί είναι σύμμαχός στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρος. Μπορείτε εύκολα να κάνετε είτε χυμό μόνο από φρούτα είτε μόνο λαχανικά ή πάλι συνδυασμό και των δυο. Τα εσπεριδοειδή είναι γνωστό ότι έχουν μια ισχυρή ικανότητα αποτοξίνωσης, οπότε αν ψάχνετε για τα τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να διώξετε όλες τις τοξίνες που έχουν συγκεντρωθεί μέσα σας κατά τη διάρκεια των μηνών, τότε θα πρέπει να τα συμπεριλάβετε στους detox χυμούς σας: τζίντζερ, καρότα και μήλα.

2. Χυμοί λαχανικών. Οι χυμοί λαχανικών βοηθούν στα να χάσετε βάρος σε μακροπρόθεσμη βάση. Δεν έχει σημασία αν πίνετε το χυμό τους ή τα τρώτε. Τα λαχανικά όπως λάχανο, μπρόκολο ή κουνουπίδι, είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του λίπους και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε όλες τις τοξίνες μακριά.

3. Πράσινο Τσάι. Το πράσινο τσάι είναι δμηοφιλές εδώ και  εκατοντάδες χρόνια, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του, και η απώλεια βάρους είναι μόνο ένα από τα οφέλη του. Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε το χρόνο να γυμναστείτε, πίνοντας ένα φλιτζάνι τσάι την ημέρα, θα δωσει όλα τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεστε και θα σας βοηθήσει να κάψετε το λίπος με ταχύτερο ρυθμό ενισχύοντας τον μεταβολισμό σας. Είναι ιδανικό για την καύση των περισσότερων θερμίδων, καθώς και για την αύξηση των συνολικών επιπέδων της ενέργειας σας, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την όρεξης σας.

4. Χυμός φρούτων - Cranberry και Αχλάδι . Οι χυμοί φρούτων είναι νόστιμοι, εύκολοι στο να προετοιμαστούν και πολύ πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Εκτός από αυτό, υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες διαφορετικά φρούτα που μπορείτε να επιλέξετε εκτός από αχλάδι και cranberries. Ωστόσο ο χυμός cranberry και ο χυμός του αχλαδιού θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος ενισχύοντας τον μεταβολισμό σας (φυσική καύση λίπους) ενώ θα αυξήσει και τα συνολικά επίπεδα της ενέργειας σας, δίνοντας στο σώμα σας όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και πρωτεΐνες που τόσο τις έχετε ανάγκη.

5. Μαύρος καφές. Είναι γνωστό ότι αν καταναλώνετε με μέτρο, μαύρο καφέ μπορεί να έχετε μια πληθώρα από οφέλη για την υγεία σας (πχ. μείωση εμφάνισης για ορισμένους τύπους καρκίνου, διαβήτη- καρδιακές παθήσεις). Την ίδια στιγμή, η καφεΐνη είναι ιδανική για την ενίσχυση του μεταβολισμού σας. Προσέξτε, όμως, γιατί αν θέλετε να χάσετε βάρος, βασιζόμενοι σε μαύρο καφέ θα πρέπει να καταναλώνετε χωρίς γάλα ή ζάχαρη, όπως και κάθε γλυκαντικό καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των θερμίδων!
http://www.queen.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια