Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Ασκήσεις με μπάρα για καλογυμνασμένους δικέφαλους


bicepΣας παρουσιάζουμε τις πιο βασικές και αποτελεσματικές ασκήσεις:


Κάμψεις δικεφάλων με ίσια μπάρα:
Κρατήστε τη μπάρα με της παλάμες να κοιτάζουν προς τα έξω  και με χέρια τεντωμένα μπροστά απ΄ τους μηρούς. Λυγίστε τα γόνατά σας ελαφρώς  και τοποθετείστε  τα πέλματα στο άνοιγμα των ώμων. Κάντε κάμψη αγκώνων και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Δώστε ιδιάιτερη προσοχή στην σωστή σταθεροποίηση της μέσης σας.

Κάμψεις δικεφάλων με στραβόμπαρα.
Η κίνηση είναι ίδια με την παραπάνω άσκηση μόνο που εδώ χρησιμοποιείτε στραβόμπαρα κάνοντας την άσκηση με ανοιχτή ή κλειστή λαβή.

Κάμψεις δικεφάλων στο μαξιλάρι
Τοποθετείστε τους βραχίονες στο μαξιλάρι με το πίσω μέρος των χεριών σας  να εφάπτεται πολύ καλά  σε  αυτό χωρίς να στηρίζεστε στους αγκώνες.  Έχοντας τα χέρια τεντωμένα κάνετε κάμψεις δικεφάλων. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε την ίδια άσκηση στο σπίτι μπορείτε να την εκτελέσετε με τη βοήθεια μιας fitball.


Κάμψεις 21
Έχοντας τα χέρια σας τεντωμένα, μπροστά από το σώμα , λυγίστε τους αγκώνες μέχρι το σημείο που σχηματίζετε ορθή γωνία κάνοντας 7 κάμψεις. Από αυτό το σημείο συνεχίζετε άλλες 7 επαναλήψεις  μέχρι να πραγματοποιήσετε πλήρη κάμψη. Τέλος η άσκηση ολοκληρώνετε με τις τελευταίες 7 επαναλήψεις από πλήρη έκταση σε πλήρη κάμψη.

Συμβουλές για την υγεία,διατροφή,απώλεια βάρους και την οικοδόμηση των μυών

0 σχόλια: