Ad

Super set ασκήσεων "καθοδική πυραμίδα".Best Workout!

Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να χτίσεις δύναμη και όγκο. Η πιο αποτελεσματική όμως είναι η καθοδική πυραμίδα, σύμφωνα με τον John Romaniello, ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στη Νέα Υόρκη. «Είναι ο καλύτερος τρόπος να κουράσεις τους μυς σου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα» υποστηρίζει. «Θα σε εξαντλήσει, αλλά η αμοιβή που θα πάρεις αξίζει τον ιδρώτα».
Κάνε αυτό. Κάνε τις ασκήσεις σε κάθε γύρο ως σούπερ σετ. Ξεκίνα με 8 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση και μετά κάνε 1 λιγότερη επανάληψη σε κάθε σετ. Ξεκουράσου 90 δευτερόλεπτα μεταξύ των γύρων. Κάνε 2 γύρους και μετά από λίγη ξεκούραση, κάνε άλλους 2 γύρους.
ΓΥΡΟΣ 1Αρσεις θανάτου με ίσια πόδια + κωπηλατική με αλτήρες
ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΤ 8
ΕΠΑΝ./ΣΕΤ 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1
ΓΥΡΟΣ 2Κάμψεις + κάθισμα με άλμα
ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΤ 8
ΕΠΑΝ./ΣΕΤ 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1
Αρσεις θανάτου με αλτήρες και ίσια πόδια
Στάσου όρθιος και κράτα αλτήρες με τεντωμένα χέρια μπροστά στους μηρούς. Τα πόδια σου πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένα και η πλάτη ίσια. Λύγισε το ισχίο, για να κατεβάσεις τον κορμό μέχρι οι αλτήρες να φτάσουν κοντά στο πάτωμα. Επίστρεψε στην αρχική θέση.
Κωπηλατική με αλτήρες

Στάσου όρθιος και κράτα αλτήρες με τεντωμένα χέρια μπροστά στους μηρούς. Χαμήλωσε τον κορμό μέχρι το στήθος να έρθει παράλληλα με το πάτωμα και τα χέρια να κρέμονται ελεύθερα. Τράβα προς τα πάνω τους αλτήρες, μέχρι οι αγκώνες να έρθουν πίσω από την πλάτη. Μείνε για λίγο εκεί κι επίστρεψε στην αρχική θέση.
Κάμψεις
Πέσε στο πάτωμα με το σώμα ίσιο από το κεφάλι έως τα πόδια και τα χέρια τεντωμένα να έχουν άνοιγμα μεγαλύτερο από τους ώμους. Λύγισε τους αγκώνες, για να κατεβάσεις το σώμα χαμηλά μέχρι το στήθος να έρθει πολύ κοντά στο πάτωμα. Επίστρεψε στην αρχική θέση.
Κάθισμα με άλμα
Στάσου όρθιος και βάλε τα χέρια πίσω από το κεφάλι σαν φυλακισμένος. Λύγισε τα γόνατα, για να χαμηλώσεις το σώμα και να κάνεις κάθισμα. Οταν τα γόνατα φτάσουν σε γωνία 90 μοιρών, μείνε για λίγο εκεί και μετά κάνε άλμα και προσγειώσου ομαλά. Επανάλαβε. 
http://www.menshealth.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια