Ad

3 ασκήσεις για να κάνετε τριγωνική πλάτη!


Οι παρακάτω ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τους μυς της πλάτης σας και να αποκτήσετε το τριγωνικό σχήμα που επιθυμείτε.


Άσκηση 1
Οι έλξεις σε μονόζυγο είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις για να ενισχύσετε τους μυς της πλάτης σας. Για να έχετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εκτελέστε την άσκηση  και με  τις 3 λαβές: ανοιχτή ,κλειστή και ανάποδη λαβή(ύπτια). Οι αρχάριοι μπορείτε να εκτελέιτε αυτή την άσκηση σε μονόζυγο με υποβοήθηση.


Άσκηση 2
Κωπηλατική με μπάρα: μπορείτε να κάνετε αυτή την άσκηση με δυο τρόπους. Τοποθετείστε τα πόδια σας λίγο πιο έξω από το άνοιγμα της λεκάνης  και λυγίστε τον κορμό σας εμπρός μέχρι το σημείο που είναι σχεδόν παράλληλος με το έδαφος.  Κρατήστε την μπάρα με πρηνή λαβή (οι παλάμες να κοιτούν προς τα μέσα) και φέρτε την  μέχρι την κοιλιά, λίγο πιο κάτω από το ύψος του στήθους.

 Την ίδια άσκηση μπορείτε να την κάνετε και με ύπτια λαβή.





Άσκηση 3
T-Bar Rows, Διατηρείστε την ίδια θέση σώματος όπως και στην προηγούμενη άσκηση και περάστε τη μπάρα ανάμεσα στα πόδια σας.  Κρατήστε τη μπάρα από τη μια πλευρά όπως βλέπετε και στη φωτογραφία  και φέρτε την κάτω από το ύψος του στήθους. Σε αυτή την άσκηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική  κλειστή λαβή του γυμναστηρίου ή τους ιμάντες χεριών  για τα  βάρη.

http://www.fitnesspulse.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια