Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Push-ups : 5 δυναμικές παραλλαγές που πρέπει να δοκιμάσεις !!!

Push-ups : 5 δυναμικές παραλλαγές που πρέπει να δοκιμάσεις !!!
Εκτός από τα κλασσικά push-ups εμπλουτίστε το πρόγραμμά σας με τις παρακάτω παραλλαγές  και γυμνάστε το σώμα σας με διαφορετικό τρόπο.

Δείτε τις:
Τοποθετείστε τα χέρια σας σε όπως και στα κλασσικά push-ups ,κάντε κάμψη και ταυτόχρονα λυγίστε το γόνατο στο πλάι. Κάντε το ίδιο και για την άλλη πλευρά!Πάρτε θέση για push-ups και τοποθετείστε το ένα σας χέρι 5 εκατοστά πιο κάτω από το άλλο όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.  Εκτελέστε  κάμψη και  συνεχίστε κάνοντας την ίδια κίνηση και για  την άλλη πλευρά
Σε αυτή την άσκηση η αρχική σας θέση διαφοροποιείται έχοντας τις παλάμες σας  ενωμένες, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τους δείκτες και τους αντίχειρες των δακτύλων σας .Κάντε κάμψη με τους αγκώνες να περνούν δίπλα απ’τα πλευρά σας  και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.


Τοποθετήστε το σώμα σας σε θέση για κανονικά push ups.Εκτελέστε κάμψη μόνο που στην επαναφορά, κάντε στροφή κορμού οδηγώντας το χέρι σας  επάνω όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

Διατηρείστε την ίδια αρχική θέση ,κάντε κάμψη και δώστε ώθηση με τα χέρια σας προς τα πάνω όσο πιο πολύ μπορείτε. Επιστρέψτε στο έδαφος και συνεχίστε

Συμβουλές για την υγεία,διατροφή,απώλεια βάρους και την οικοδόμηση των μυών

0 σχόλια: