Ad

Αποκτήστε καλοσχηματισμένους και σφιχτούς γλουτούς



Δυναμώστε τους γλουτιαίους σας με τις παρακάτω ασκήσεις που προτείνει η  ομάδα του fitness pulse. Δείτε πως θα αποκτήστε καλοσχηματισμένους και σφιχτούς γλουτούς:
 1. Από όρθια θέση και με τα πόδια περίπου στο άνοιγμα  της λεκάνης εκτελέστε ημικαθίσματα με το βάρος του σώματος να είναι περισσότερο στις φτέρνες και με ιδιαίτερη προσοχή στα γόνατα σας, να μην ξεπερνούν κατά το κάθισμα το ύψος των δακτύλων των ποδιών.

 2. Όπως και στην προηγούμενη άσκηση από όρθια θέση με τα πόδια στο άνοιγμα της λεκάνης, προβάλλετε το ένα πόδι εμπρός σχηματίζοντας με το γόνατό σας ορθή γωνία όπως στη φωτογραφία και διατηρώντας τον κορμό σταθερό. Συνεχίστε την άσκηση εκτελώντας προβολή και με το άλλο πόδι.


3. Τοποθετήστε το σώμα σας όπως βλέπετε στη φωτογραφία, με το πίσω πόδι να στηρίζεται σε ένα σταθερό σημείο( καρέκλα, πάγκο)και  κατεβείτε αργά με το γόνατο να σχηματίζει όσο είναι δυνατόν ορθή γωνία, και  να μην ξεπερνάει και πάλι το ύψος των δακτύλων.



4.Καθίστε σε τετραποδική θέση  και έχοντας τον κορμό σας σε ευθεία, εκτελέστε άρση του ποδιού με λυγισμένο γόνατο όπως στη φωτογραφία.



5. Ξαπλώστε στο έδαφος με τα πόδια στο άνοιγμα της λεκάνης και σηκώστε με τη δύναμη των γλουτών  σας  τη λεκάνη( γέφυρα).



6.Διατηρείστε το σώμα σας  στην ίδια αρχική θέση με την προηγούμενη άσκηση έχοντας το ένα πόδι τεντωμένο όπως στη φωτογραφία.  Με την δύναμη των γλουτών σας δώστε ώθηση για να σηκώσετε τη λεκάνη με στήριξη στο ένα πόδι. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο και για το άλλο πόδι.

http://www.fitnesspulse.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια